Announcements

Job offer, Procurement and facility management Danube Commission (Budapest)

 

ÁLLÁSAJÁNLAT

BESZERZÉSEKÉRT ÉS LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSÉRT FELELŐS MUNKATÁRS

DUNA BIZOTTSÁG

(BUDAPEST)

A DUNA BIZOTTSÁG (DB), budapesti székhelyű nemzetközi szervezet, a Titkárságon belül megüresedett állás betöltésére beszerzésekért és létesítménygazdálkodásért felelős munkatársat keres.  A kiválasztási eljárásra 2022. szeptemberében kerül sor.

Feladatok :

Az adminisztratív és pénzügyi kérdésekért felelős vezérigazgató-helyettes beosztottjaként felelőssége kiterjed a DB székhelye működésének minden aspektusára, a DB üléseinek megtartásához szükséges technikai eszközök előkészítésére, valamint a Titkárság rendes működésének biztosítására (felszerelés, készletek, leltár, tisztviselők és alkalmazottak kiküldetése).

Olyan munkatársat keresünk, aki :

  • valamelyik Duna-menti ország állampolgára,
  • jól ismeri a DB egyik hivatalos nyelvét (német, francia vagy orosz), valamint a magyar nyelvet,
  • megfelelő műszaki vagy gazdasági intézményben folytatott tanulmányok befejezését igazoló oklevéllel rendelkezik,
  • nagy tapasztalattal rendelkezik a létesítménygazdálkodás és a beszerzés területén, valamint magas szintű informatikai és digitális affinitással, és képes többek között a modern e-eszközök használatára,
  • ismeri a számviteli és pénzügyi alapelveket, valamint a szerződési jogot,
  • angol nyelvtudás előnyt jelent.

Amit ajánlunk :

  • határozatlan idejű munkaszerződés,
  • nemzetközi munkakörnyezet,
  • havi 2.252 eurós nettó (magyar állampolgár esetén bruttó) alapfizetés,
  • a DB vonatkozó szabályzataiban meghatározott juttatások.

A részletes önéletrajzot, a motivációs levelet és a képesítést igazoló bizonyítványok másolatát a következő címre várjuk: secretariat@danubecommission.org

Beküldési határidő : 2022. szeptember 9.

BESZERZÉS ÉS LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁS

Feladatok

– Munkáját igazgatási és pénzügyi ügyekért felelős főigazgató-helyettes közvetlen irányítása alatt végzi.
– Figyelemmel kíséri az irodai infrastruktúra és az épületben található műszaki berendezések működését, és elvégzi az esetleges javításokat és felújításokat.
– Biztosítja a Duna Bizottság épületében a felvonó, az elektromos áram, a telefon- és egyéb műszaki berendezések, valamint a fűtési rendszer biztonságos működését; intézkedéseket hoz ezek rendeltetésszerű működése érdekében.
– Felelősséget visel a Duna Bizottság üléseinek megtartásához szükséges technikai eszközökért, az irodai eszközök biztosításáért, valamint az ülések résztvevőinek támogatásáért.
– Biztosítja a Duna Bizottság eszközeinek szükséges karbantartását, épségét és leltározását; irányítja az anyagok és berendezések karbantartását az egészségügyi és biztonsági előírások betartása érdekében. Felelősséget visel a Bizottság épületének tűzbiztonságáért.
– Felügyeli a takarítók munkáját.
– Ellátja a tanácsosok és alkalmazottak kiküldetéseivel kapcsolatos szervezési feladatokat (jegyrendelés és vásárlás, szállásfoglalás, vízumügyintézés stb.).
– A megfelelő időben benyújtja a főigazgató-helyettesnek az anyagokkal, leltári tételekkel, munkaruhákkal stb. kapcsolatos adminisztratív és pénzügyi ügyekkel kapcsolatos kérelmeket.
– Az igazgatási és pénzügyi ügyekért felelős főigazgató-helyettes irányítása alatt az érdekelt felekkel szorosan együttműködve végzi a pályázati eljárásokat, és biztosítja, hogy minden pályázati műveletet megfelelően dokumentáljanak a Bizottság pályázati szabályainak megfelelően.
– Segíti a főigazgató-helyettest a beszállítókkal folytatott tárgyalások során az adminisztratív és pénzügyi kérdésekben, kezeli a biztosítási és közbeszerzési szerződéseket, és biztosítja a beszerzett áruk és szolgáltatások rendszeres árellenőrzését (pályázati összehasonlítás).
– Elvégzi a Duna Bizottság Titkárságának tevékenységével kapcsolatos egyéb munkákat, és teljesíti az adminisztratív és pénzügyi ügyekért felelős főigazgató-helyettes utasításait.

Képesítés és tapasztalat

– Felsőfokú vagy középfokú végzettség. Megfelelő műszaki vagy gazdasági intézményben folytatott tanulmányok befejezését igazoló oklevél.
– Többéves igazolt szakmai tapasztalat, például a létesítménygazdálkodás és a beszerzés területén.
– Az MS Excel és az ERP-rendszerek (vállalati erőforrás-tervezés) jó ismerete, a modern e-eszközök rutinszerű használata.
– Nagy affinitás az informatika és a digitális technológia iránt.
– A számviteli és pénzügyi alapelvek ismerete.
– A szerződési jog és a jogi alapok ismerete.
– Kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs készség.
– Jó szervezési és vezetői képességek.
– A Bizottság egyik hivatalos nyelvének és a fogadó ország nyelvének jó ismerete kötelező, az angol vagy a Bizottság más hivatalos nyelvének jó ismerete kívánatos.
– Dunai állam állampolgára.